گزارش کارآموزی کامپیوتر،شركت فن آوري اطلاعات كيانا

دسته بندي : فنی و مهندسی » کامپیوتر و IT
گزارش کارآموزي کامپيوتر-شركت فن آوري اطلاعات كيانا در 20 صفحه ورد قابل ويرايش

پيشگفتار

ما در عصري زندگي ميکنيم که جامعه شناسان آن را عصر انقلاب کامپيوتر نام نهاده اند، و مانند هر انقلاب ديگر، انقلابي است گسترده و فراگير وتاثير پايداري بر جامعه خواهد داشت.اين انقلاب در اقتصاد امروز ونظم جامعه ما به همان ميزان انقلاب صنعتي در قرن 19 تاثير دارد.اين تحولات قادر است الگوي فکري و فرم زندگي هر فرد را تغيير دهد.در حاليکه تاثير مهم انقلاب صنعتي افزايش توان فيزيکي ما بود، انقلاب کامپيوتر توان ذهني مارا گسترش مي دهد.



شرکت هاي متعددي در سطح کشور در حال حاضر در زمينه توليد نرم افزار بطور گسترده اي در حال فعاليت مي باشند و اين امر عرصه رقابت شديدي را بين فروشندگان اين شرکت ها بوجود آورده است. با توجه به اينکه صنعت کامپيوتر در کشورمان در حال رشد مي باشد بازار کار اين رشته نيزدر حال رشد است.







چکيده



شركت فن آوري اطلاعات كيانا، با سالها تجربه در زمينه امنيت نرم‌افزار و به عنوان اولين مركز رسمي با هدف توليد نرم‌افزارهاي امنيتي،توانسته با بروزرساني مستمر و بهينه‌سازي اطلاعات خود در اين زمينه هميشه آخرين راه‌حلهاي مطمئن را ارائه دهد.اين شرکت همچنين در زمينه هاي ثبت هاست و دامنه، فروش خطوط SMS، ،افتتاح حساب بانکي و کارت ATM ارائه ي خدمات PayPal و خريد اينترنتي، سرور اختصاصي و VPS و ايجاد فروشگاه اينترنتي فعاليت دارد.

معرفي محل کارآموزي



شرکت کيانا يکي از شرکتهاي فعال در شهر مشهد مقدس واقع در خيابان راهنمايي، راهنمايي 20، پلاک 2، واحد 7 مي باشد.



اين شرکت در زمينه هاي مختلفي همچون امنيت نرم افزار، ثبت هاست و دومين، فروش خطوط SMS، افتتاح حساب بانکي در امريکا،خدمات PayPal، خريد اينترنتي از طريق کارتهاي VISA يا MasterCard، ارائه ي سرور اختصاصي و VPS،ايجاد فروشگاه اينترنتي و...فعاليت گسترده ي را دنبال مي کند.



شرکت کيانا با مديريت جناب آقاي مهندس مهدي معاضدي در حدود 6 سال است که پا به عرصه فعاليت گذاشته است.



شرکت فوق به 5 بخش تقسيم مي شود:



امنيت نرم افزار: در اين بخش قفل هاي نرم افزاري و سخت افزاري، بنا به در خواست و نياز مشتريان طراحي مي شوند، تهيه ي اين قفل ها توسط شخص آقاي معاضدي صورت مي گيرد.
فن آوري اطلاعات: تهيه و توليد نرم افزارهاي گوناگون را انجام مي دهد.
Parsici : اين بخش کليه ي فعاليت هاي خود را تحت وب انجام ميدهد و شامل بخش هاي ثبت هاست و دومين، ارائه ي سرور اختصاصي و...ميباشد.
بخش فني: همانگونه که از نامش پيداست پشتيباني از نرم افزارها و قفل هاي تهيه شده توسط شرکت را دارد.
SMS و خط اختصاصي.







معرفي بستره کارآموزي



تهيه ي سايت يکي از کارهايي است که توسط بخش فن آوري اطلاعات شرکت کيانا صورت مي گيرد.زبان برنامه نويسي تحت وبي که شرکت با آن کار مي کند PHP است و براي بعضي از سايت ها که نياز به مديريت محتوا دارند از پورتال استفاده مي شود، تهيه ي سايت معرفي و فروش قفل هاي نرم افزاري پروژه ي بود که در طول دوره ي کار آموزي

سازمان دهي محتوا



بيشتر وقتي صحبت از وب سايت ميشود به ياد تعدادي صفحات وب و لينکهاي بين آنها مي افتيم. در اين نوع وب سايت هر صفحه وب داراي مطالب ثابتي است (Static) که بعد از تنظيم ديگر تغيير نميکند، مگر طراح سايت آنرا تغيير و دوباره بارگذاري کند. در اين حالت شما در مورد سايتتان به شکل يک ساختار درختي فکر ميکنيد: صفحه اول که داراي يک منو است و به تعدادي صفحات ديگر لينک شده است و در هر يک از اين صفحات لينکهايي به صفحات ديگر و .....



مامبو جور ديگري سايت را سازمان دهي ميکند چون هر چيز در سايتتان ديده ميشود متغيير و غير ثابت (Dynamic) است.اين صفحات بر اساس اطلاعات وارد شده توسط مشاهده کنندگان سايت ، لينکهاي اخبار، يا مطالب اضافه شده توسط اعضاي سايت تغيير ميکند بدون اينکه طراح سايت در اين تغييرات دخالت داشته باشد. اين مطالب متغيير درست در لحظه اي که مشاهده کننده صفحه را باز يا آنرا رفرش (Refresh) ميکند ايجاد يا بروز ميشوند.

در مامبو اين بي معني است که بپرسيم در يک صفحه خاص چه مطالبي وجود دارد ، تا هنگامي که صفحه در سايت ديده شود. شما صفحه اي براي تنظيم و طراحي نخواهيد داشت. پس لازم است نوعي ديگر به قضيه نگاه کنيد.



هر صفحه از سايت مامبوي شما حاوي بلوکهاي متفاوتي از مطالب است که هر يک از بلوکها يکPosition ناميده ميشود. شما صفحه آرايي صفحات را با يک قالب (Template) انجام ميدهيد نه تک تک و بطور ثابت.



تمام تنظيمات مثل محل بلوکها ، فونتها ، رنگها و پس زمينه ها در اينTemplate انجام ميشود. سپس ماژولها را در بلوکها قرار ميدهيد. دست آخر مطالب را اضافه ميکنيد و آنها را در اصل به يکي از اجزاء صفحه که معمولا منوها هستند نسبت ميدهيد.





در مامبو شما مجبوريد مطالبتان را به سه سطح تقسيم کنيد، نه بيشتر و نه کمتر.اين سه سطح عبارتند از :



1. بخش(Section)
2. گروه (Category)
3. مطالب(Contents)



بخش ها (Sections) ظرفهاي بزرگي هستند. آنها گروه ها را در خود نگه ميدارند. گروه ها (Categories) ظرفهاي کوچکتري هستند که حاوي مطالب (Contents) هستند. چيز مهمي که بايد درک شود اين است که شما نمي توانيد مطالبي در سايت داشته باشيد مگر اينکه حتما براي آنها بخش و گروه داشته باشيد که اين مطالب را در خود حفظ کنند.



يک سيستم بايگاني را تصور کنيد:

بخشها مثل کمدها هستند. گروه ها مثل کشوها هستند و مطالب همان مدارک روي کاغذ هستند. اگر همه مدارک را در گوشه اي بريزيم استفاده از آنها محال است. کشوها بدون کمد روي هم چيده شوند باز بهتر از حالت قبل است ولي هنوز براحتي قابل استفاده نيستند. اگر آنها را بدون کشو در کمد بگذاريم هم فکر خوبي نيست. پس براي ايجاد نظم در سايت بايد مدارک (Contents) را در کشوها (Categories) و داخل کمدها (Sections) قرار دهيم.

موضوع جذاب ديگر در مورد بخشها و گروه ها اين است که ميتوانيم قالبهاي متفاوتي به را به هر يک نسبت دهيم. در اين حالت هر چيز در بخش مثلا "اخبار" ظاهر شود ميتواند به جاي 1 ستوني ، 2 ستوني باشد و قسمتهاي "ورود به سايت" و "نظرخواهي" را بعنوان مثال نداشته باشد. در اين حالت اگر يکي از اعضا خبر جديدي وارد کند ظاهر آن شبيه بقيه اخبار سايت است ولي اصلا شبيه عناوين بخش محصولات (مثلا!) نيست.



همچنين ميتوان مطالبي ايجاد کرد که فاقد بخش و گروه باشد، به نام مطالب ثابت (Static Contents). نه به آن معنا که ثابت و نقطه مقابل متغير بلکه فقط به اين معني که فاقد بخش و گروه است. ولي يادتان باشد اگر چنين مطلبي ايجاد کنيد نميتوانيد مطالب جديد که شبيه آن باشد بصورت ديناميک ايجاد کنيد و مطالب ثابت اينچنيني را هم نميتوانيد در صفحه اول قرار دهيد.



طراحي ظاهر سايت



قالبها (Templates) ظاهر سايت و يا قسمتهاي مختلف آنرا ميسازند.در قسمت قالب در بخش مديريت (Administration) سايت (Site -> Template Manager -> Site Templates) ليستي از قالبها را خواهيد ديد. کليک بر روي يکي از آنها نه بر روري نام قالب بلکه دکمه راديويي سمت چپ آن و سپس آيکون "ِDefault " در toolbar بالاي صفحه قالب را عوض مي کند. سپس سايتتان را باز کنيد و ببينيد چه طور ظاهر آن عوض شده است.

يک قالب چيست؟

قالبها يک سري فايل هستند که ظاهر سايت را مشخص ميکنند. فايل اصلي يک قالب - که در يک فولدر به نام همان قالب در کنار فايلهاي ديگري مجتمع شده اند - فايل index.php است که حاوي کدهاي html و براي چيدمان عناصرسايت مثل جداول ، لوگوي سايت و غيره و کدهاي php براي عناصر انعطاف پذير (Dynamic) ميباشد.

فايل ديگر و بسيار مهم قالب ، فايل Style Sheet يا جدول مشخصات ظاهري قالب که پسوند آن css است ميباشد که فونتها ، رنگها و ... .





صفحات(Pages)

در مامبو شما فکر ميکنيد داريد به يک صفحه نگاه ميکنيد. هيچ صفحه خاصي وجود ندارد. مامبو اينطور فکر ميکند که شما داريد به يک منو نگاه ميکنيد. در مامبو راهي براي دانستن دقيق محتويات يک صفحه نيست. جاي ماژولها و مطالب و حتي position ها قابل پيش بيني نيستند چون مامبو اصلا به page اعتقادي ندارد.



اضافه کردن متن و تصوير

وقتي در مورد اضافه کردن متن و تصوير صحبت ميکنم منظورم قسمت وسط صفحه است ، نه منوها ، نه ستونها و نه قابهاي دو طرف (مثل نظر خواهي ، ورود کاربران ، يا اخبار).

فقط قسمت مرکزي صفحه( در قالب بنام mos_mainbody ديده ميشود).

بعد از اينکه ماژولها را چيديد و بخش ها وگروه ها را اضافه کرديد حالا نوبت مطالب است که در گروهايي که در بخشها هستند اضافه شوند.



متن

TinyMCE نام اديتوريست که مامبو از آن استفاده مي کند.براي فعال کردن آن در مديريت به اين منو برويد: Mambots>Site Mambots .انتخاب No WYSIWYG را غير فعال و TinyMCE WYSIWYG Editor را فعال کنيد.



شما ميتوانيد متن و تصوير رابا افزودن يک موضوع جديد از قسمت منوبار Content > All Content Items اضافه کنيد.
در صفحه تنظيمات موضوع جديد، Page title باعث ديده شدن عنوان موضوع در بالاي صفحه خواهد شد.
Page alias در url ديده خواهد شد.



متن شما به دو قسمت تقسيم خواهد شد "مقدمه" و "متن اصلي"(intro & main ). مقدمه در صفحه اول سايت ديده ميشود و با کليک روي "ادامه مطلب ..." قسمت دوم يعني متن اصلي ديده ميشود که با اين کار هر دو قسمت مقدمه و متن اصلي با هم در صفحه جديدي ديده خواهند شد.



بدون تکرار مقدمه

براي عدم تکرار مقدمه در قسمت پارامترهاي تنظيمات موضوع "Hide intro text" را بله بگذاريد.



تصاوير

اول تصاوير مورد نظر را در منوي Site > Media Manager به قسمت تصاوير آپلود کنيد.براي انتخاب فايل تصوير از هارد خود ، کليد Brows را بزنيد و بعد ، از منوبار بالا Upload را انتخاب کنيد. براي ايجاد شاخه و دسته بندي تصاوير از Create استفاده کنيد.



وقتي تصاوير آپلود شدند ميتوانيد آنها را در موضوعات درج کنيد. دو گل کوچک در اديتور مي بينيد که يکي حرف "I" دارد و ديگري "P".با کليک "I" متن روبرو به متن اصلي اضافه ميشود:{mosimage} .به محض انجام اين کار قسمت images در تنظيمات سمت راست صفحه بدرد بخور ميشود.حالا به آنجا برويد و تصوير مورد نظرتان را در ليست انتخاب کنيد.و با فشار کليد Add نام تصوير را در پايين Content Images خواهيد ديد.

هر بار فشار "I" يک عبارت {mosimage} در صفحه اديتور اضافه ميشود.شما تصويري نمي بينيد.يا حتي نام تصويري را نشان نميدهند.اگر بيش از يک تصوير داشته باشيد آنها به ترتيب ليست شده در Conteny Images نمايش داده ميشوند.
{mosimages} چيست؟ آنطور که من فهميدم mos_image يک مامبوت است که در متن تصوير قرار ميدهد.

لينک ها

براي اتصال صفحات دو راه وجود دارد.منوها و لينکها.در حالت عادي(غير مامبو) ساده تر است که موقع ايجاد مطلب با اديتور قسمتي از متن را به صفحه ديگري مربوط کنيم ( لينک دهيم).اين کار از ايجاد يک منو ساده تر است.



منوها

منوها در اصل ماژول هستند.با نصب مامبو تعداد کمي منو در سايت ايجاد ميشود.مثل mainmenu ,topmenu, usermenu ,othermenu . چون منوها ماژول هستند شما ميتوانيد آنها را در موقعيت هاي مجاز با توجه به قالب خودتان در سايت قرار دهيد و جابجا کنيد.چيزي که در مورد منوها بايد به ياد داشته باشيد اين است که تا وقتي مطلبي ايجاد نشده نمي شود منوي مربوط به آنرا ايجاد کرد.



شما ميتوانيد منوها را از قسمت مديريت منوها (menu manager) و يا در قسمت مطالب – contents ايجاد کنيد.

وقتي در حال مشاهده و ويرايش يک مطلب هستيد، يک مطلب را انتخاب کنيد. جدولي در سمت راست وجود دارد که منوي اتصال نام دارد(Link Menu) شما ميتوانيد يک يا چند منو را براي لينک به مطلب فعلي انتخاب کنيد.و اين ساده ترين راه ايجاد لينک در مامبو است.

راه ديگر براي حذف و اضافه اتصال منو به يک مطلب از طريق انتخاب Menuاز صفحه مديريت و انتخاب هر مطلبي که مي خواهيد است. بعد از انتخاب مطلب(هاي) مورد نظر با فشار آيکون زباله دان (Trash) آنرا حذف کنيد.نگران نباشيد اصل مطلب حذف نميشود بلکه فقط اتصال منو به آن قطع ميشود.لينک جديد را با انتخاب کليد New از همين جا ايجاد کنيد.در اين حالت انتخابهايي براي نوع مطلبي که ميخواهيد اتصال ايجاد کنيد و چگونگي نمايش مطلب با انتخاب اين منو خواهيد داشت.

دسته بندی: فنی و مهندسی » کامپیوتر و IT

تعداد مشاهده: 2037 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 20

حجم فایل:36 کیلوبایت

 قیمت: 24,900 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • محتوای فایل دانلودی: