گزارش کاراموزی طراحي يك وب سايت شخصي با امكانات متداول و معمول
دسته بندي :
فنی و مهندسی »
کامپیوتر و IT
گزارش کاراموزي طراحي يك وب سايت شخصي با امكانات متداول و معمول در 39 صفحه ورد قابل ويرايش
فهرست مطالب
عنوان صفحه
تاريخچه طراحي وب 1
طراحي صفحات وب 2
مقدمه 2
عناصر 3
فرمهاforms 6
پس زمينه 7
اسكريپت 12
VB SCRIP 13
JAVA SCRIPT 13
FLASH 14
VECTOR تصاوير 14
تصاوير برداري 19
كد نويسي آسان 20
شبيه سازي موبايل 20
AJAX طراحي برنامه هاي كاربردي تحت وب 21
ASP 24
اسجاد كردن اولين صفحه ASP 29
آموزش ASP 35
منابع 41
تاريخچه طراحي وب
تيم برنزر لي، مخترع وب، با برپايي يک سايت وب در اوت ????، نام خود را به عنوان نخستين سازنده? وب در تاريخ نگاشت. او در نخستين وبسايتش، از ابرمتن و پيوندي براي ايميل (پست الکترونيک) استفاده کرده بود.
در آغاز، سايتهاي وب با کُدهاي ساده «اچ تي ام ال» نوشته ميشدند، گونهاي از زبان کُدنويسي که ساختار سادهاي به وبگاهها ميداد، شامل سرتيتر و پاراگراف، و توانايي پيوند دادن به صفحههاي وب ديگر، با اَبَرمتن. در مقايسه با روش هاي ديگر، اين راه تازه و متفاوتي بود که کاربران به سادگي ميتوانستند با يک مرورگر، صفحههاي پيوند خورده را باز کنند.
با پيشرفت وب و هنر طراحي آن، زبان کُد نويسي اش، اَبَرمتن يا اچتيامال، پيچيدهتر و پرانعطافتر شد. ابزاري مانند جدولها که بيشتر براي نمايش نمودارهاي دادهاي بودند، بزودي مورد استفاده نادرست، براي چيدمان هاي پنهان در صفحههاي وب قرار گرفتند. با پيدايش الگوهاي آبشاري وب يا «CSS»، روش نادرست طراحي با جدول هاي پنهان در صفحه از گردونه خارج، و بجاي آن استفاده مناسب از «CSS» جايگزين شد.
طراحي صفحات وب
اچ تي ام ال و طراحي صفحات وب :
يادگيري زبان HTML بسيار ساده است.در اين درسها ياد خواهيد گرفت که چگونه با کمک HTML صفحاتتان را ساخته و وب سايت شخصي فارسي و يا وبلاگتان را راه اندازي کنيد. مبناي اين دروس نسخه 4 استاندارد اچتمل بوده و نکته بسيار مهم اين نسخه جداسازي فرمت بندي و انتقال آن به style sheet ها ميباشد. لازم به توضيح است که که تاکيد دروس و مقالات اين راهنما بر فارسي نويسي مطابق استاندارد يونيکد بوده و اولين مجموعه دروس آموزشي ما شامل آموزش مقدماتي HTML بهمراه مثالهاي متعدد فارسي نويسي خواهد بود. ادامه اين بخش به شرح سرفصل مطالب ارائه شده خواهد پرداخت:
سرفصل مطالب کلاس اچتمل مقدماتي :
مقدمه
در اين درس با ويژگيهاي فايلهاي اچتمل، اجزا تشکيل دهنده آن يعني عناصر و تگ ها ( Elements & Tags ) و نحوه ايجاد يک فايل ساده و نمايش آن در صفحه مرورگرتان آشنا خواهيد شد.
HTML & WWW
در اين درس با مفاهيم وب ( تار عنکبوت جهاني يا World Wide Web ) ، اينترنت، مرورگرها و استانداردهاي وب آشنا خواهيد شد. همچنين با تفاوتهاي مرورگرهاي وب ( Web Browsers ) و سرويس دهنده هاي وب ( Web Servers ) آشنا خواهيد شد.
· عنصار اصلي
يک متن و يا فايل اچتمل از عناصر يا element ها تشکيل ميشود و براي ايجاد عناصر از تگ ها يا tags استفاده ميشود. در اين فصل با عناصر و تگ ها آشنا خواهيد شد.
· تگ هاي اصلي
تگ ها ( tags ) اجزا تشکيل دهنده عناصر يا elements هاي اچتمل هستند و يکي از بهترين روش هاي يادگيري اچتمل ديدن مثالها و تغيير آنها ميباشد. در اين فصل با تگ هاي پايه و مهم آشنا شده و با کمک اديتور اختصاصي ما و با امکانات فارسي نويسي آن به صورت آنلاين ميتوانيد به مطالعه و يادگيري مثالها بپردازيد.
فارسي نويسي
در اين درس با فارسي نويسي، فارسي سازي و استاندارد يونيکد و نحوه استفاده از اديتور آنلاين و فارسي اين سايت آشنا خواهيد شد.
فرمت دهي
وظيفه گروهي از تگ هاي اچتمل فرمت دهي و تعيين شکل نمايش متون ( مثلا توپر و bold بودن و يا ايتاليک بودن ) ميباشد و در اين درس با اين گروه ازتگهايformating آشنا خواهيد شد. همچنين ياد خواهيد گرفت که چگونه source يا اصل کدهاي اچتمل يک صفحه يا page را ببينيد.
نهادها
گروهي از نويسه هاي ( Character ) اچتمل مانند () داراي معني خاصي ( مثلا نويسه
The current time is
= 12 then
'After noon
Response.Write "Good Evening"
Else
'Before noon
Response.Write "Good Morning"
End If
%>
تجزيه و تحليل: اولين چيزي که مورد بررسي قرار ميدهيم Tag هاي مي باشد. شما بايد قبلا با Tag هاي HTML آشنا شده باشيد. براي مثال شما مي دانيد که متون بين و به صورت حروف توپر نمايش داده مي شوند؛ اين Tag ها نيز شبيه آنها هستند. متني که بين دو عبارت ظاهر مي گردد به عنوان کدهاي ASP در نظر گرفته مي شود. به اين خاطر است که سرويس دهنده، قبل از فرستادن صفحه براي مرورگر وب، آنها را مورد پردازش قرار مي دهد. براي مثال، در خطوط 7 تا 15 شما Tag هاي باز و بسته را مشاهده مي کنيد. آنها به اين معني هستند که خطوط بين 8 تا 14 کدهاي ASP مي باشند. حالا سعي کنيد خطوط 7 تا 15 را از داخل اسکريپت خارج کرده و اين صفحه را از طريق مرورگر وب مشاهده نماييد، مطمئنا چيزي شبيه به خروجي زير را خواهيد ديد؛ چه اتفاقي افتاده است؟