طرح توجیهی و فنی مالی و اقتصادی تولیدی انواع نان (فانتزی وصنعتی)

دسته بندي : کارآفرینی » صنایع غذایی
طرح توجيهي و فني مالي و اقتصادي توليدي انواع نان (فانتزي وصنعتي)در 19 صفحه ورد قابل ويرايس


خلاصه طرح: ايجاد واحد توليد کننده انواع نان فانتزي شامل باگت، نان همبرگر،‌نان ساندويچي،‌قابليت بالاي اين محصول و راحت در دسترس قرار گرفتن اين محصول


موضوع طرح توليد نان فانتزي



دستگاه صادر کننده مجوز: اداره تعاون



ظرفيت اسمي توليدات : 500 تن ساليانه

نوع توليدات : انواع نان فانتزي

تعداد شاغلين : 11 نفر

مشخصات سرمايه گذاري طرح:‌(ارقام به ميليون ريال)

- سرمايه گذاري کل طرح:‌



- سرمايه گذاري ثابت:‌ 1498



-:سرمايه درگردش : 35/239



- درامد ساليانه : 4/1261



- سود ويزه : 2/1099



- نرخ بازدهي سرمايه : 73%



دوره بازگشت سرمايه: 4/1


مقدمه

بي شک غلات بيشترين سهم را در سبد عذايي جوامع بشري دارا هستند دز اين ميان گندم به لحاظ دارا يودن حواص ويزه خود که قابليت تبديل شدن به نان را دارد از اهميت بسزايي برخوردار است . با توجه به اينکه امروزه نيز قوت اصلي ايرانيان نان مي باشد و مصرف ان با توجه به رشد جمعيت افزابش روز افزوني دارد توجيه اقتصادي اجراي اين طرح مناسب بوده وضمن اينکه با اجراي اين طرح مي توان بستر مناسبي را براي اشتغال نيروهاي ماهر ونبمه ماهر فراهم اورد

واژه نانوايي در واقع عبارتست از عمليات حرارت دادن فرآورده هاي خميري در يک فر،‌ولي چون مراحل متعددي قبل از مرحله حرارت دادن در فر وجود دارد،‌واژه نانوايي به تمام علم و تکنولوژي قبل از مرحله حرارت دادن و همچنين بعد از آن اطلاق مي شود.

با توجه به اينکه انواع زيادي از فرآورده هاي نانوايي وجود دارند،‌در جه بندي آنها برحسب ضابطه سازي( فرمولاسيون)، آماده سازي و ويژگيهاي محصول امکان پذير نمي باشد. از اينرو محصولات را براساس روش ور آمدن تقسيم بندي مي کنند. چنين تقسيم بندي را مي توان به شرح ذيل انجام داد.

1) کالاي ور آمده با مخمر شامل نان و خميرهاي شيرين بوده و بوسيله گاز کربنيک عمل مي آيند.

2)کالاهاي ورآمده با مواد شيميايي،‌شامل کيک هاي لايه اي،‌دونات ها و بيسکويت. ورآمدن اين فرآورده ها به کمک گازکربنيک حاصل از پودرهاي نانوايي و عوامل شيميايي انجام مي گيرد.

3)‌کالاهاي ور آمده با هوا،‌شامل آنژل و کيک هاي اسفنجي و نانهاي فانتزي



4) کالاهاي نيمه ورآمده ،شامل خميرپاي و بعضي از کراکرها که در اثر بخار متصاعد شده و گازها درطي پخت کمي حالت ورآمدن بوجود مي آيد.











در اينجا کالاهاي ورآمده با هوا مانند نان فانتزي مورد بررسي قرار مي گيرد.

روش توليد:

به سه روش توليد (سنتي،‌نيمه اتوماتيک و تمام اتوماتيک)‌مي توان انواع نان فانتزي را توليد نمود که اين طرح با استفاده از نيروي ماهر و دستگاههاي نسبتاً مدرن براي تهيه خمير و پخت نان از روش نيمه اتوماتيک استفاده مي گردد.

ابتدا مواد اوليه الک و سپس مخلوط مي گردند. سپس اين مواد بصورت خمير در مي آيند بعد از اين مرحله چانه گيري و قالبگيري انجام مي شود سپس وارد دستگاه رول کن خمير مي شود که بعد عمل پخت انجام مي گيرد. بعد از عمل پخت کنترل انجام مي گيرد. بعد از آن محصول حاصل بسته بندي و سپس انبار مي شوند.



محاسبه سود ويژه :



سود ناويژه 4/1261



کسر مي شود : هزيه هاي عملياتي شامل :



- حقوق و دستمزد پرسنل اداري 6/93



- هزينه اداري و فروش 5/32



سود عملياتي 3/1135



کسر مي شود : هزينه هاي غيرعملياتي شامل :



- استهلاک هزينه هاي قبل از بهره برداي ( دوساله ) 05/36





- سود ويژه قبل از کسر ماليات 2/1099



سود ويژه قبل از کسر ماليات -



نرخ بازدهي سرمايه : 73%



















دوره برگشت سرمايه : 4/1



ارزش افزوده ناخالص :



ارزش افزوده ناخالص= {( تعمير و نگهداري+سوخت و انرژي+ مواد اوليه و بسته بندي)}



3/2178 = {(50+7/166+855)} – (3250)



ارزش افزوده خالص= {[استهلاک قبل از بهره برداري+استهلاک دارائيها)}- (ارزش افزوده ناخالص )



7/2080 = {(05/36+5/149)} – (3/2178)
دسته بندی: کارآفرینی » صنایع غذایی

تعداد مشاهده: 1522 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 19

حجم فایل:29 کیلوبایت

 قیمت: 24,900 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • محتوای فایل دانلودی: