پروژه کارآفرینی احداث واحد تولیدی صنایع فلزی

دسته بندي : کارآفرینی » تولیدی
پروژه کارآفريني احداث واحد توليدي صنايع فلزي در 33 صفحه ورد قابل ويرايش


1- 1 مقدمه :

امروزه ، بازتاب اثرات فلزات در زندگي انسان ، بقدري محسوس است که هر گاه از فلز نام مي‌بريم ، ساختمانهاي بديع و آسمان خراشهاي عظيم در برابر چشم مجسم مي‌شود، همچنين هواپيماها و موشک‌هاي غول پيکري به خاطر مي‌آيد که در دل آسمان و کهکشانها راه مي‌پويند و با پرواز خود فاصله و زمان مسافرت را کوتاهتر ساخته ، انسان را در رسيدن به کرات ديگر ياري مي‌کنند. راستي اگر فلز نبود، زندگي و تمدن بشري به چنين مرحله‌اي مي‌رسيد . گروهي از عناصر هستند که خواص مشترک معيني دارند. اين مواد ، گرما و الکتريسيته را به خوبي هدايت مي‌کنند، و به همين دليل ظروف آشپزي و سيمهاي برق از فلز ساخته مي شود. فلزها همچنين محکم‌اند و بآساني مي‌توان آنها را شکل داد؛ به همين دليل است که از آنها براي ساختن سازه هايي از قبيل پلها استفاده مي شود. اگر چه شباهتهاي زيادي بين فلزها وجود دارد، تفاوتهايي نيز دارند که مشخص مي‌کند يک فلز تا چه حد براي يک کاربرد خاص مناسب است.

از 109 عنصري که امروزه شناخته شده است، 87 عنصر فلز است. از فلزها بندرت به شکل خالص استفاده مي‌شود؛ معمولا با مخلوط کردن يک فلز با فلزهاي ديگر يا غير فلزها آلياژي از آن را تشکيل مي‌دهند.



1 – 2 نام کامل طرح و محل اجراي آن :

احداث واحد توليدي صنايع فلزي





محل اجرا :





1 – 3 – مشخصات متقاضيان :

نام


نام خانوادگي


مدرک تحصيلي


تلفن














1 – 4 – دلايل انتخاب طرح :

توجه به خودکفايي اين صنعت و همجنين نياز بازار داخلي به توليد اين محصول با توجه به اين که احداث واحد توليدي صنايع فلزي مي تواند به رشد و شکوفايي اقتصادي کشور کمکي هر چند کوچک نمايد و با در نظر گرفتن علاقه خود به فعاليت هاي صنعتي اين طرح را براي اجرا انتخاب کرده ام.



1 – 5 ميزان مفيد بودن طرح براي جامعه :

اين طرح از جهات گوناگون براي جامعه مفيد است ، شکوفايي اقتصادي و خودکفايي در توليد يکي از محصولات ، سوددهي و بهبود وضعيت اقتصادي ، اشتغالزايي ، استفاده از نيروي انساني متخصص در پرورش کالاي داخلي و بهره گيري از سرمايه ها و داشته هاي انساني در بالندگي کشور .

1 – 6 - وضعيت و ميزان اشتغالزايي :

تعداد اشتغالزايي اين طرح 27 نفر ميباشد .



تاريخچه و سابقه مختصر طرح :

فلز ماده‌اي است که مي‌توان آن را صيقل داده و براق کرد، يا به طرح‌هاي گوناگون در آورد و از آن مفتول‌هاي سيمي ظريف تهيه کرد. فلز جسمي است که آزمايش‌هاي مربوط به گرما و مهمتر از همه جريان الکتريکي را به خوبي هدايت مي‌کند. فلزات با يکديگر فرق زيادي دارند، از جمله در رنگ و سختي و نرمي ، تعدادي از آنها ممکن است به آساني خم شده و يا خيلي محکم و مقاوم باشند.



شکل واقعي فلزات

شکل واقعي فلزات به اندازه يون و تعداد الکترون‌هايي که هر يون در حوزه اشتراکي دارد و انرژي يون‌ها و الکترون ها بستگي دارد. هر قدر فلز گرمتر شود اين انرژي زيادتر خواهد شد. پس فلزات گوناگون ممکن است طرح‌هاي گوناگوني به خود بگيرند. يک فلز ممکن است در حرارت‌هاي مختلف ، طرح‌هاي متنوعي را اختيار کند، اما در بيشتر آرايش‌ها ، يون‌ها کاملا پهلوي هم قرار دارند، و معمولا تراکم در فلزات زيادتر از ديگر مواد است.

فـلـز کـاري

شواهـد و مـدارک باستانشناسي اين نکـته را تـائـيـد مي کـند که شمال و مرکز ايران جزو قديمي ترين مراکز صنايع فـلزکاري جهـان بوده است. آشکار است که بشر تـنهـا در سرزميني مي تـوانست به سودمندي فـلز پـي بـبرد که در آن فـلزات و کانيهـاي آنهـا وجود داشته باشد. ايران از لحاظ طبيعي داراي ذخاير بزرگـي از کانـيها است. مردم تـمدن هـاي نخستـيـن درهً رودخانه هاي بزرگ مصر، بابل، هـند و جيحون با تمام پـيـشرفـتهـايي که داشته اند نـتوانستـند اولين فـلز کاران جـهـان باشـند. حفاريهـاي اخير نشان داده است که فعـاليـتهـاي فلزکاري در تـمدنهـاي کشورهاي پـيش گـفته شده نسبتا دير شروع شده است.

رشته کوهـهايي که از تـوروس در تـرکـيه تا کرانه هاي جنوبي درياي مازندران کشيده مي شود سرشار از انواع کانيـهـا و سوخت بود و دانـش فـلزکاري از آنجا به مراکز ديگـر در آسيا، آفريقا و اروپـا گسترش يافت.

در شمال ايران يک رشته معـادن مس از قـفـقاز تا پـامير کشيده شده است. ابن حوقل، جغـرافي دان عـرب از مـعـادن مـس کـان صبـي زاوه، سبزوار و فـخـر داود نـزديـک مشهـد و بخـارا در ماوراءالنهـر صحبت مي کند. معادن مس کاشان، انارک، اصفهـان و بخـارا براي خلفاي اسلامي مقارن قـرن نهـم مسيحـي بسيار با اهـميت بود، زيرا از اين معـادن هـر ساله بـيش از 10000 دينار خراج حاصل مي گـرديد.

مي تـوانيم چـنين تصور کنيم که صنعـتگـران قـديم براي به دست آوردن مس انواع سنگـهـاي فـلزي را آزمايش کـرده اند و بـدين تـرتيب تصادفاً آلياژهـاي مس را توليد کرده اند. در نيمهً دوم هـزارهً سوم پـيش از مسيح استعـمال فـلز رو به افـزايش گـذاشت. از گـورستان شوش، تپه حصار، تـپه گـيان و تـپـه گـئوي ابزار مفرغـي و زينت آلات مفرغي و نقـره اي زياد به دست مي آيد. گـذار از عصر سنگ به مس بسيار تدريجي بود ولي در ايران عصر مفرغ در 2000 سال پـيش از مسيح بخوبي پـيشرفـت کرده بود.

مجوز هاي قانوني :

تعريف: جواز تاسيس مجوزي است که جهت احداث ساختمان و تاسيسات بنام اشخاص حقيقي و حقوقي در زمينه فعاليت هاي صنعتي بخش سازمان صنايع و معادن صادر ميگردد.



مراحل صدور جواز تاسيس :

1- پذيرش درخواست متقاضي صدور جواز تأسيس فعاليتهاي صنعتي و تكميل پرونده توسط مديريت سازمان سازمان صنايع و معادن شهرستان .

2- بررسي پرونده از نظر مدارك و تطبيق با مصاديق والويتهاي سرمايه گذاري در واحد صدور مجوز مديريت سازمان صنايع و معادن .

3- تكميل پرسشنامه جواز تاسيس ( فرم شماره يك ) توسط متقاضي .

4- ارسال پرونده منضم به فرم شماره يك به اداره مربوطه بمنظور بررسي ، اصلاح و تائيد فرم پرسشنامه جواز تاسيس با استفاده از اطلاعات طرحهاي موجود ، طرحهاي تيپ و تجربيات كارشناسي و ارجاع پرونده به مديريت .

5- ارجاع پرونده توسط مديريت به واحد صدور مجوز جهت مراحل صدور جواز تأسيس .

شرايط عمومي متقاضيان ( اعم از اشخاص حقيقي يا حقوقي ) دريافت جواز تاسيس

1- اشخاص حقيقي

- تابعيت دولت جمهوري اسلامي ايران

- حداقل سن 18 سال تمام

- دارا بودن كارت پايان خدمت يا معافيت دائم



2- اشخاص حقوقي

- اساسنامه ( مرتبط با نوع فعاليت )

- ارائه آگهي تاسيس و آگهي آخرين تغييرات در روزنامه رسمي كشور



مدارك مورد نياز:

1- ارائه درخواست كتبي به مديريت سازمان سازمان صنايع و معادن شهرستان.

2- اصل شناسنامه وتصوير تمام صفحات آن

3- تصوير پايان خدمت يا معافيت خدمت سربازي

4- تصوير مدرك تحصيلي و سوابق كاري مرتبط با درخواست

5- يك قطعه عكس از هريك از شركاء

6- تكميل فرم درخواست موافقت با ارائه طرح صنايع تبديلي و تكميلي

7- پوشه فنردار

8- درصورت داشتن شركت ، ارائه اساسنامه ، آگهي تاسيس و روزنامه ، مرتبط با فعاليت مورد درخواست

اصلاحيه جواز تاسيس :

1- ارسال درخواست متقاضي توسط سازمان سازمان صنايع و معادن شهرستان (متقاضي) به مديريت و ارجاع به واحد صدور مجوز.

2- دبيرخانه در مورد تغييرات مديريت ضمن بررسي اصلاحيه صادر و به اطلاع اداره تخصصي ميرساند.

3- دبيرخانه در موردي که نياز به کارشناسي تخصصي دارد درخواست را به اداره تخصصي جهت بررسي و اعلام نظر ارجاع مي دهد.

گزارش مختصر بازديد از واحد ها توليدي با خدماتي مرتبط با موضوع پروژه :

بازديد از محل احداث واحد توليدي صنايع فلزي

بر اساس هماهنگي هاي بعمل آمده در بازديد از مرکز احداث واحد توليدي صنايع فلزي به بررسي سيستم ها و دستگاهها و ماشين آلات موجود در محل پرداختيم و سيستم مديريت و روش هاي تامين مواد اوليه را در کارخانه مورد ارزيابي قرار داديم ،



جنبه هاي ابتکاري بودن و خلاقيت به کار رفته شده :

ابتکار و نوآوري در کليه رشته ها مي تواند عامل پيشرفت و توسعه قرار گيرد در بخش زراعت نيز که بازار رقابتي بسيار شديدي دارد استفاده از ايده هاي نو و نوآوري و خلاقيت مي تواند به عامل موفقيت تبديل شود ، طراحي هاي گرافيکي تبليغاتي و استفاده از شيوه هاي نوين صنعتي از عوامل پيشرفت و توسعه اقتصادي در کشور هاي صاحب سبک در صنعت ميباشد ، الگوبرداري از اين روشها براي معرفي کالا و محصولات مي تواند به عنوان يک ايده نو مورد استقيال قرار گيرد .

دسته بندی: کارآفرینی » تولیدی

تعداد مشاهده: 2038 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.rar

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 33

حجم فایل:537 کیلوبایت

 قیمت: 24,900 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • محتوای فایل دانلودی: